Select Page

Call Centre Extension, Velux, Glenrothes

The 3,500 m2 new build structure will house a new customer service centre, training facilities, office space, a meeting suite and a staff restaurant.

We were delighted to be involved in this project considering the proximity to our own head office and previous direct projects with VELUX, the project had no specific challenges to  overcome for ourselves due to the nature of build and roomy location.

Raeburn Construction scope of works included:

  • Earthworks
  • Drainage diversions
  • Trench fill to foundations
  • Reinforced foundations to pads and beams
  • Floor slab construction and installation including gas membranes
  • Drainage and services installations
  • Hard landscaping to car parks and pedestrian areas

Project Gallery